Izskanējuši Vidzemes Talanti


Ar krāšņu un emocijām bagātu koncertu izskanējis projekts “Vidzemes Talanti 2016”. Koncerts šogad notika jau piekto gadu.  Jau piekto gadu neaizstājams projekta dalībnieks ir Vidzemes Kamerorķestris diriģenta Andra Veismaņa vadībā. Zīmīgi, ka arī orķestrim šī ir bijusi jubilejas sezona – kopā spēlēts jau 35 gadus.

“Vidzemes Talanti gadu gaitā auguši un izveidojušies par nozīmīgu visas Vidzemes kultūras dzīves notikumu. Nereti tā ir pirmā, tik lielas skatuves pieredze jaunajam mūziķim, kas apvienota ar unikālu pieredzi – būt solistam kopā ar orķestri. Tas ir Notikums ar Lielo burtu ne tikai pašiem bērniem un viņu skolotājiem, bet ikvienam mūzikas mīļotājam visā Vidzemē, “saka AKCMV direktors Vigo Račevskis.

Šogad koncertā piedalījās 22 talantīgākie Vidzemes mūzikas skolu audzēkņi, kuri uz Lielās zāles skatuves muzicēs kopā ar Vidzemes Kamerorķestri, diriģenta Andra Veismaņa vadībā. Bērni un jaunieši no Staiceles, Gaujienas, Dzērbenes, Alojas, Madonas, Smiltenes, Limbažiem, Ogres, Jaunpiebalgas, Valmieras un Cēsīm. Paldies koncerta dalībniekiem un viņu pedagogiem par ieguldīto darbu!

 

Lepojamies ar mūsu skolas audzēkņiem – koncerta solistiem!

 

Melisa Takanbekova A.Kalniņa Cēsu MV, pedagogs Ilze Mazkalne

Rēzija Vītola A.Kalniņa Cēsu MV, pedagogs Imalda Pabiāna

Selīna Anna Mieriņa A.Kalniņa Cēsu MS, pedagogs Elita Ezermale

Laima Lodiņa A.Kalniņa Cēsu MS, pedagogs Agnis Krūzītis

Raivo Groza A.Kalniņa Cēsu MS, pedagogs Ilze Mazkalne

Māris Narvils A.Kalniņa Cēsu MS, pedagogs Tālivaldis Narvils

Alise Siliņa A.Kalniņa Cēsu MS, pedagogs Vineta Golubkova

 

vidzemes_talanti1    laima