Ar krāšņu koncertu aizvadīts Pateicības dienas sarīkojums


25.janvārī Koncertzāles “Cēsis” Lielajā zālē norisinājās skolas Pateicības dienas koncerts, kura vadmotīvs bija “Lai gaiši!” Jau trešo gadu tradicionāli šīs pasākums ir kā dāvana audzēkņu vecākiem un skolas atbalstītājiem. Šī Pateicības diena bija īpaša ar to, ka tās ideju, mākslinieciskā scenārija izveidi un režiju īstenoja skolas audzēkņi. 3.kursa audzēkņa Toma Veisa vadībā jaunieši strādāja kā īsta komanda, vakara gaitā bija padomāts par ikvienu pasākuma apmeklētāju: pasākuma viesi tika sagaidīti ar saldu momentloteriju, bija izveidots bērnu stūrītis, ēnu siena un krāšņs foto stūrītis.

Pasākuma programma bija interesanta un daudzveidīga, un pārstāvētas visas skolas mācību nodaļas. Pēc koncerta viesiem bija iespēja iemēģināt deju soli latvju dančos, kurus vadīja deju nodaļas audzēkņi. Danču muzikālo noformējumu radīja skolas kapella Ilzes Žvartes vadībā. Pasākuma noslēgumā Kamerzālē klātesošos ar visiem zināmām melodijām priecēja Populārās un džeza mūzikas nodaļas audzēkņu ansamblis.

Paldies audzēkņiem, it īpaši, Tomam Veisam ar palīgiem no “Making magic”, par koncerta organizēšanu un vizuāli skaistā un pārdomātā pasākuma noformējuma radīšanu!