Norisinājās AKCMV 4. kursa izlaidums


Kad līdz jaunā mācību gada sākumam ir palikušas pāris nedēļas, aicinām pakavēties atmiņās 17. jūnija pēcpusdienā, kad Koncertzāles “Cēsis” Lielajā zālē norisinājās AKCMV 4.kursa izlaidums. Diplomus par profesionālās vidējās izglītības iegūšanu saņēma 20 audzēkņi. Absolventus un kursa audzinātāju Jāni Jansonu ar uzrunu sveica skolas direktors Vigo Račevskis. Direktora vietniece mācību darbā Irita Merga pasniedza Helmera Pavasara fonda stipendiju 3.kursa audzēknei Evelīnai Šīmanei par 2021./2022. mācību gadā uzrādītajām labākajām sekmēm mācībās un sabiedriskajā darbībā, savukārt Finanšu ministrijas iedibināto Simtgades stipendiju saņēma Laima Lodiņa, ko piešķir katras vidējās izglītības iestādes vienam absolventam par mācību sasniegumiem, aktīvu sabiedrisko darbu, iesaistīšanos mākslinieciskajā pašdarbībā un ieguldījumu izglītības iestādes attīstībā.

Absolventi bija sagatavojuši priekšnesumus klātesošajiem pedagogiem un vecākiem kā pateicību par ieguldīto darbu viņu izglītošanā.

Ja arī Tu pēc 4 gadiem vēlies pievietoties Alfrēdskolas absolventu pulkam, 22. augustā plkst. 10.00 nāc uz iestājeksāmeniem profesionālās vidējās izglītības programmās Alfrēda Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskolā Raunas ielā 12-2, Cēsīs.

Vairāk informācijas par uzņemšanu un iesniedzamajiem dokumentiem ir pieejama šeit.

Foto autore: Sintija Cērpiņa