03.09. AKCMV svinīgais mācību gada sākums


3.septembra pēcpusdienā vidusskolas un Cēsu Mūzikas skolas lielā saime pulcējās Koncertzāles “Cēsis” Lielajā zālē, lai svinētu atkalredzēšanās svētkus. Svinīgo pasākumu atklāja skolas direktors Vigo Račevskis, aicinot klātesošos nodziedāt Latvijas valsts himnu un skolas himnu “Dziedot dzimu, dziedot augu.” Ar skaļām ovācijām zālē tika sagaidīts 1.kurss, kuru zālē ieveda audzinātājs Jānis Jansons.

Klātesošos sveica Cēsu mūzikas skolas vadītājs Guntars Mazkalns, kurš visus iepazīstināja ar jaunajiem audzēkņiem, kuri šogad uzsāk mācības mūzikas skolā. Katrs pirmklasnieks saņēma īpašu nošu burtnīcu un zīmuli ar skolas simboliku.

Direktora vietniece mācību darbā Ilze Vadze mūzikas skolas saimi iepazīstināja ar nozīmīgākajiem pagājušā mācību gada panākumiem, tika sveikti mācību olimpiāžu un konkursu uzvarētāji, kā arī audzēkņi, kuri aktīvi ir palīdzējuši dažādu skolas pasākumu organizēšanā.

Atkalredzēšanās svētku noslēgumā tradicionāli ar krāšņu koncertu klātesošos priecēja skolas pedagogi un audzēkņi no Taustiņinstrumentu, Stīgu instrumentu, Dejas, Populārās un Džeza un Pūšaminstrumentu nodaļas.