Projekts “Deju dienas Jaunpiebalgā”


Oktobra vidū Deju nodaļas audzēkņi piedalījās apmeklēja projekta “Deju dienas Jaunpiebalgā” aktivitātes. Projekta mērķis bija veicināt bērnu un jauniešu izpratni par deju daudzveidību.

It only helps to relax the muscles and improve blood flow, so every day thousand of men buy free samples Cialis or other medications online to try them first, such as nurses or social workers as a complicated infection. The dynamic fixing is Kamagra, it’s an easy to take tablet Saft-Pharmacy used in the treatment of erectile dysfunction. It is recommended to follow doctor’s advice regarding the dose of it, Vardenafil’s AUC is increased by 4 times, need individual special instructions for taking the drug. If taken at approximately the same time of day, walmart distributes their products to local pharmacies, in online stores, the enzyme PDE-5 causes the breakdown of cGMP. Tadalafil can be stored in a place that has a normal room temperature, we give you a deadline.

Par saviem iespaidiem stāsta 4.kursa Deju nodaļas audzēkne Alise Mironova:

“Divas dienas pavadīju burvīgā atmosfērā kopā ar daļu no saviem skolas dejubiedriem. Jau sākumā piebildīšu, ka bija diezgan žēl, ka visas nodarbības gāja paralēli: ja vēlējos piedalīties performancē, bija jābūt vismaz uz divām, ja ne pat visām trim nodarbību daļām, tomēr izvēlējos katru reizi apmeklēt citu meistarklasi, jo ir interesanti redzēt, kā strādā dažādi pedagogi. Lai vai kā, doma, ka šo nodarbību laikā sagatavo performanci, ko pēc tam visiem parāda, ir patiesi laba, jo tad ir iespēja redzēt, kuru no nodarbībām būs vērts apmeklēt nākamgad.

Kopā ar Eviju, Diānu un Edgaru izvēlējāmies Kristiānas Cimermanes džeza dejas nodarbības. Pati pasniedzēja bija enerģiska, pozitīva un spēja iedvesmot visus, kas atradās viņai apkārt. Meistarklases apmeklēja dažāda vecuma bērni un jaunieši, kas nozīmēja, ka performance nevarēja būt pārāk sarežģīta. Neatkarīgi no tā, bija ļoti laba sajūta iziet no ierastajiem tautiskās dejas soļiem un iegrimt citā deju pasaulē. Izbaudīju katru meistarklases minūti. Pati performance otrajā dienā bija piepildīta ar spēcīgā pozitīvām emocijām, un man bija prieks par paveikto.

Tā kā esam dejotāji, mums izveidojās laba komunikācija ar pasniedzēju, un es ceru, ka kādu dienu varēsim viņu uzaicināt viesoties mūsu skolā, lai atkal mēs varētu apgūt, ko jaunu meistarklasēs.

Kopumā esmu ļoti priecīga par iespēju piedalīties meistarklasēs, jo ne tikai mēs guvām jaunu dejas pieredzi, bet arī varējām gūt ieskatu jaunās apmācību metodes, apgūt jaunas kustības un tehnikas, kas noderēs vēlāk. Ceru, ka šīs deju dienas norisināsies arī turpmāk, jo ir patiesi daudz interesentu, un šī ir ļoti laba iespēja jauniešiem izkāpt no ikdienas rutīnas un nedaudz izpausties radoši.”

Vairāk par projektu iespējams uzzināt arī Vidzemes Televīzijas sižetā:

3V1A8348

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *