AKCMV audzēknes piedalās Ineses Galantes organizētajā koncertā


Š.g. 11.decembrī Rīgas Doma baznīcā notika koncerts “Inese Galante un draugi ZIEMASSVĒTKU PRELŪDIJA.” Blakus izcilajiem māksliniekiem Inesei Galantei, Sergejam Jēgeram, ērģelniekam Aivaram Kalējam uzaicinājumu piedalīties koncertā saņēma arī mūsu skolas 8.klavieru klases audzēkne Melissa Takanbekova (skolotāja Ilze Mazkalne), 2021. gada AKCMV akordeona spēles specialitātes absolvente Alise Siliņa (skolotājs Māris Rozenfelds) un E.Dārziņa Mūzikas vidusskolas vijoles klases audzēkne Marija Gevorkjana. Visas jaunās mākslinieces ir konkursa “Ineses Galantes talanti” laureātes. Melissa 2020. gada jūnijā šajā konkursā ieguva 1.vietu, savukārt Alise 2018. gadā ieguva 3. vietu.

Koncerta noslēgumā kopā ar izcilajiem māksliniekiem uzstājās J.Mediņa Rīgas 1.mūzikas skolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā.

Tā kā koncerta biļetes tika ātri izpārdotas, tika organizēts papildkoncerts dienā. Koncerta organizētāji bija īpaši padomājuši par Ziemassvētku noskaņas radīšanu, izgaismojot baznīcu visdažādākajās nokrāsās. Melissai un Alisei bija liels gods piedalīties tik liela mēroga koncertā. Pirms koncerta Inese Galante savos sociālajos tīklos (Facebook un Instagram) bija publicējusi foto kopā ar Melissu, kur Melissa piedalījās pirmo reizi I.Galantes talantu konkursā. Viņa raksta, ka ir priecīga paziņot, ka Melissa viņas koncertā rādīs savu izaugsmi un talantu.