Ekskursiju diena AKCMV


4.septembrī AKCMV audzēkņiem bija ekskursiju diena. 1.-3.kursa audzēkņi devās pārgājienā uz Cīrulīšu dabas takām, savukārt 4.kursa audzēkņi apmeklēja Niniera ezera apkārtni. Savos iespaidos dalās kursu pārstāvji.


1.kursa audzēkne Līga Džīnija Rubene: “Šis mūsu kursam bija pirmais kopīgais piedzīvojums, kurā ļoti attīstījām mūsu atmiņu, atceroties kursabiedru vārdus, un, protams, labāk sadraudzējāmies! Izpētījām Cēsis tuvāk un personīgāk, arī izbēgām no pilsētvides, izstaigājot Cīrulīšu dabas takas. Mežs mums nāca par labu, kāds izkliedzās, cits sēņoja, visi dziedājām, un, pateicoties kursa audzinātājai, mēs pat neapmaldījāmies! Varbūt esam noguruši, bet sajūtas tikai pozitīvas!”


2.kursa audzēknis Markuss Zlakomanovs: “Ar skolotāju Jāni Jansonu aizgājām uz Cīrulīšu dabas takām, uzkāpām skatu tornī un atstājām zīmīti 1.kursam. Pēc tam devāmies uz Spoguļklintīm, pa ceļam runājām par dažām tēmām un bijām priecīgi atkal satikties un iepazīt jaunos kursa biedrus.”


3.kursa audzēkne Debora Dadzīte: “Bijām Cīrulīšu skatu tornī, mums bija mazs pikniks un pārspriedām šī mācību gada plānus un idejas. Izlasījām 1.kursa atstāto ziņu mums un arī ierakstījāmies mazajā “viesu grāmatā”, ka esam apmeklējuši torni.”


4.kursa audzēkne Anna Elksnīte: “Mūsu sākotnējais plāns bija atgriezties, kur pirmo reizi sākām mūsu kopējo ceļu – Cīrulīšu dabas takās. Šis plāns neizdevās kā bijām cerējuši, taču ar kopīgiem spēkiem izlēmām doties uz Ninieri. Mēģinājām kopīgiem spēkiem iekurt ugunskuru un uzcept desas, ugunskurs kaut izdevās, bet desas gan neizcepās. Saliedēties tomēr mums sanāca – kopīgi nosalām un parunājām, lai gan atpūsties daudz neizdevās, jo kā 4. kursa audzēkņiem, runas bija diezgan nopietnas.”