Norisinājās Pateicības koncerts


19.janvārī Koncertzāles “Cēsis” Lielajā zālē norisinājās AKCMV Pateicības koncerts.

Pateicības koncerts tradicionāli kopš 2017.gada ir klasiskās mūzikas izpausme audzēkņu un pedagogu interpretācijā. Lai saglabātu un attīstītu tradīciju, gadu no gada tiek meklēti jauni satura un repertuāra ceļi. Šajā gadā Pateicības koncertā izskanēja mūzika no latviešu un pasaules kino repertuāra. Klausītāji varēja baudīt džeza un tango noskaņu, romantiskus un pārdomu piesātinātus mīlestības mūzikas mirkļus, klasisku instrumentspēles skanējumu, kā arī perkusiju virtuozitāti un cilvēka balss niansēto skanējumu.

Lūk, dažas no koncerta apmeklētāju atsauksmēm:

“Tas bija GRANDIOZS! Visus šos gadus esmu bijusi uz šo koncertu, bet šogad tas pārspēja visus! Ļoti interesants scenārijs un vizuālais noformējums! Mākslinieki LIELISKI! Paldies skolai un pedagogiem par darbu! Gospeļu koris bija viens no maniem favorītiem. Ļoti patika arī Zanes dziesma maltuvē (pat raudāju). Esmu laimīga, ka mani bērni mācās šajā skolā! ❤️”

“Koncertu izbaudīju no pirmā līdz pat pēdējam skaņdarbam. Tik fantastiski un talantīgi jaunieši. Izdzīvoju prieku, brīžiem sariesās asaras, bet katrā ziņā uzņēmu pozitīvas emocijas. Tas laiks paskrēja tik ātri, radās mazuma piegarša. Varu lepoties ar savas meitas sniegumu. Varu teikt lielu paldies par iegūtajām emocijām un burvīgi pavadītu vakaru.”

“Paldies visiem māksliniekiem par tik kvalitatīvu un skaistu sniegumu! Fantastiski talanti! Atmosfēra burtiski apbūra un pārņēma, tiklīdz iegāju zālē. Šī sajūta nepameta ne uz mirkli koncerta laikā un tā dzīvo vēl joprojām. Aplausi manī mijās ar aizkustinājuma asarām, kas nebaidījās izlauzties arī ārā.. Katrs vārds, katra skaņa, katrs attēls un gaismas mirklis bija savienoti perfektā sajūtu ķīmijas kombinācijā. Paldies!
P.S. Šo Toma [režisors Toms Veiss] rokrakstu vēlos piedzīvot vēl un vēl.”

“Sveicināti! Koncerts bija fantastisks – sen nebiju bijusi uz tik izjustu, pārdomātu, interesantu koncertu. Tēma par kino bija izcila! Paldies visiem!:)”

“Man patika koncerta koptēls, īpaši sākuma performance. Ļoti kvalitatīvi priekšnesumi, gaismas efekti. Īpaši izceltu deju un pūtēju orķestra uzstāšanos.”